• Kalveren

  €0,00

  Beschrijving

  Kalveren in de wei

  Kalveren
 • Persoonlijke schoenen

  €0,00

  Beschrijving

  Persoonlijke schoenen gemaakt door Kops

  Persoonlijke schoenen
 • Graafschap

  €0,00

  Beschrijving

  Fotografie rondom de reclamecampagnes van voetbalvereniging De Graafschap

  Graafschap
 • Lasser aan het werk

  €0,00

  Beschrijving

  Carlo Stevering Fotografie voor uw bedrijfsreportage

  Lasser aan het werk
 • Vijverhof in Capelle a/d IJssel

  €0,00

  Beschrijving

  Bedrijfsreportage van verzorgingshuis de Vijverhof in Capelle a/d IJssel

  Vijverhof in Capelle a/d IJssel
">

E Sports

eSporters Voetbalclub De Graafschap

Voetbalclub De Graafschap uit Doetinchem heeft naast alle voetballers 3 eSporters in zijn team. Dani Visser, Julian van den Berg en Mike Boesveld.

En wat een seizoen was 2019 voor Dani. Hij is met De Graafschap landskampioen geworden in de eDivisie en heeft de kampioensschaal gewonnen. De eSporter van de Superboeren rekende in een bloedstollende finale af met zijn concurrent Bryan Hesseling van Heracles Almelo. Dani heeft ook een zeer succesvolle eerste seizoenshelft gespeeld en daar al de titel op de PlayStation binnen gesleept. Van harte gefeliciteerd Dani.

Julian van den Berg heeft het ook zeker niet onverdienstelijk gedaan. Hij speelt mee in de hoogste regionen van de wereld bij FIFA voetbalgame '19. En behaald daar regelmatig een plek in de top 3 in de weekend legue. 

In februari 2019 hield de Graafschap op De Vijverberg een regionaal eSports-toernooi, waarde grootste FIFA-talenten uit de regio aan meespeelde. Mike Boesveld werd tijdens dit toernooi uitgekozen als nieuwe regionale eSporter. Niet alleen vanwege zijn FIFA-skills, maar zeker ook vanwege zijn binding met de club. 

Van al deze 3 sporters heeft Carlo Stevering Fotografie een serie foto's gemaakt. Die gebruikt worden in reclame campagnes, media uitingen en persberichten.  Eer zijn verschillende foto's van de mannen gemaakt. Hierbij zijn de diverse emoties vastgelegd die je als eSporter kan hebben, juichen, spanning, teleurstelling enz. Vooral de juichende beelden hebben ze veel kunnen inzetten het afgelopen seizoen.

De foto's zijn alle gemaakt voor een witte achtergrond. En in samenwerking met reclame bureau Qlant zijn deze beelden omgezet naar campagnebeelden. 

 

Project specifieke Foto's

achtergrond-alleen-sporters2

nieuws archief

Contactgegevens

De fotograaf van Doetinchem
Carlo Stevering Fotografie 

Edisonstraat 60, 7006 RE Doetinchem

Tel: 06-25264366
E-mail: info@carlosteveringfotografie.nl

All Rights Reserved

Direct contact

© · Carlo Stevering fotografie