• Adviseur Thuisin van der Woude

  €0,00

  Beschrijving

  Roel de specialist en adviseur van Thuisin van der Woude

  Adviseur Thuisin van der Woude
 • Etna Coffee Technologies

  €0,00

  Beschrijving

  Etna Coffee Technologies

  Etna Coffee Technologies
 • Antoinet van Helvoirt

  €0,00

  Beschrijving

  Antoinet van Helvoirt, waterschap Rijn en IJssel, waterraad

  Antoinet van Helvoirt
 • Vincatus wijnen

  €0,00

  Beschrijving

  Vincatus wijnen
 • Babor beauty en Spa

  €0,00

  Beschrijving

  Babor beauty en Spa
">

E Sports

eSporters Voetbalclub De Graafschap

Voetbalclub De Graafschap uit Doetinchem heeft naast alle voetballers 3 eSporters in zijn team. Dani Visser, Julian van den Berg en Mike Boesveld.

En wat een seizoen was 2019 voor Dani. Hij is met De Graafschap landskampioen geworden in de eDivisie en heeft de kampioensschaal gewonnen. De eSporter van de Superboeren rekende in een bloedstollende finale af met zijn concurrent Bryan Hesseling van Heracles Almelo. Dani heeft ook een zeer succesvolle eerste seizoenshelft gespeeld en daar al de titel op de PlayStation binnen gesleept. Van harte gefeliciteerd Dani.

Julian van den Berg heeft het ook zeker niet onverdienstelijk gedaan. Hij speelt mee in de hoogste regionen van de wereld bij FIFA voetbalgame '19. En behaald daar regelmatig een plek in de top 3 in de weekend legue. 

In februari 2019 hield de Graafschap op De Vijverberg een regionaal eSports-toernooi, waarde grootste FIFA-talenten uit de regio aan meespeelde. Mike Boesveld werd tijdens dit toernooi uitgekozen als nieuwe regionale eSporter. Niet alleen vanwege zijn FIFA-skills, maar zeker ook vanwege zijn binding met de club. 

Van al deze 3 sporters heeft Carlo Stevering Fotografie een serie foto's gemaakt. Die gebruikt worden in reclame campagnes, media uitingen en persberichten.  Eer zijn verschillende foto's van de mannen gemaakt. Hierbij zijn de diverse emoties vastgelegd die je als eSporter kan hebben, juichen, spanning, teleurstelling enz. Vooral de juichende beelden hebben ze veel kunnen inzetten het afgelopen seizoen.

De foto's zijn alle gemaakt voor een witte achtergrond. En in samenwerking met reclame bureau Qlant zijn deze beelden omgezet naar campagnebeelden. 

 

Project specifieke Foto's

achtergrond-alleen-sporters2

nieuws archief

Contactgegevens

De fotograaf van Doetinchem
Carlo Stevering Fotografie 

Ampèrestraat 11, 7006 RX Doetinchem

Tel: 06-25264366
E-mail: info@carlosteveringfotografie.nl

All Rights Reserved

Direct contact

© · Carlo Stevering fotografie