• Adviseur Thuisin van der Woude

  €0,00

  Beschrijving

  Roel de specialist en adviseur van Thuisin van der Woude

  Adviseur Thuisin van der Woude
 • Etna Coffee Technologies

  €0,00

  Beschrijving

  Etna Coffee Technologies

  Etna Coffee Technologies
 • Antoinet van Helvoirt

  €0,00

  Beschrijving

  Antoinet van Helvoirt, waterschap Rijn en IJssel, waterraad

  Antoinet van Helvoirt
 • Vincatus wijnen

  €0,00

  Beschrijving

  Vincatus wijnen
 • Babor beauty en Spa

  €0,00

  Beschrijving

  Babor beauty en Spa
">

Webwinkel vakdagen

Webwinkel Vakdagen, nieuwe samenwerking

Voor de 13e keer vindt het grootste e-commerce-event van de Benelux plaats: de Webwinkel Vakdagen 2019. Centraal tijdens deze dagen staat e-commerce. Door de voortdurende groei van e-commerce en nieuwe digitale technologieën transformeert de samenleving en daarmee ook de manier waarop er wordt geconsumeerd. Hoe zorg je ervoor dat je bij kunt blijven en voldoet aan de verwachtingen van de consument? Tijdens deze dagen laten wij zien hoe webshops naar een hoger level getilt worden door middel van goede product fotografie.

Samenwerking

Om webshops te ondersteunen is Carlo Stevering Fotografie een samenwerking aangegaan met Fulfilment Achterhoek. Hun missie gaat verder dan alleen verzorgen van fulfilment. Om de efficientie te verbeteren bieden zij webshops een totaalpakket met marketing en IT diensten aan. Als producten staan opgeslagen bij Fulfilment Achterhoek kunnen wij inhouse de product fotografie verzorgen en tevens uw product in 360 graden fotograferen waardoor het op uw webshop een nog betere klantbeleving geeft. 

Heeft u al kennis gemaakt met 360 graden product fotografie?

Inmiddels zijn wij met Product Foto Draait Door al weer ruim een jaar bezig. En hebben wij al hele diverse producten rond gedraaid. Van beelden tot scooters, van schoenen tot racestoelen, banken en skelters. Wij horen van diverse kanten terug dat 360 graden fotogafie een boost aan de website geeft en de conversie vergroot. Heeft u ook interesse in 360 graden productfotografie. Wij zien u graag op de webwinkel vakdagen of neem contact met ons op. 

 

 

nieuws archief

Contactgegevens

De fotograaf van Doetinchem
Carlo Stevering Fotografie 

Ampèrestraat 11, 7006 RX Doetinchem

Tel: 06-25264366
E-mail: info@carlosteveringfotografie.nl

All Rights Reserved

Direct contact

© · Carlo Stevering fotografie