• Adviseur Thuisin van der Woude

  €0,00

  Beschrijving

  Roel de specialist en adviseur van Thuisin van der Woude

  Adviseur Thuisin van der Woude
 • Etna Coffee Technologies

  €0,00

  Beschrijving

  Etna Coffee Technologies

  Etna Coffee Technologies
 • Antoinet van Helvoirt

  €0,00

  Beschrijving

  Antoinet van Helvoirt, waterschap Rijn en IJssel, waterraad

  Antoinet van Helvoirt
 • Vincatus wijnen

  €0,00

  Beschrijving

  Vincatus wijnen
 • Babor beauty en Spa

  €0,00

  Beschrijving

  Babor beauty en Spa
">

Product Foto Draait Door

Product Foto Draait Door

Om onze klanten van innovatieve productfotografie te voorzien heeft Carlo Stevering Fotografie per 1 januari 2018 Product Foto Draait Door opgericht. Product Foto Draait Door is gespecialiseerd in het maken van 360 graden productfotografie ook wel 360 graden productrotatie genoemd.

Zoals de naam al zegt laat 360° productfotografie alle kanten van het product of object zien in een draaiende beweging. Hierbij geeft u uw consument de mogelijkheid het product in te zoomen en van alle kanten te beoordelen. Dit leidt tot een betere indruk van het product en is men sneller genegen om tot een aankoop over te gaan. Een 360 ° animatie / productfoto is dan ook dé ultieme productbeleving en online toekomst.

De potentiele koper van uw product besteed door de 360 graden foto meer tijd aan het bekijken van uw product, waardoor de klant er meer vertrouwd mee raakt. Uit diverse onderzoeken die in de afgelopen jaren gedaan zijn, blijkt iedere keer weer dat ‘vertrouwen doet kopen’ en dit geldt zeker voor de producten die men in 360 graden laat zien. Vanuit onze klantenkring waar wij reeds opdrachten voor hebben gedaan kregen wij deze bevestiging eveneens. 

Wilt u zien hoe een 360 graden foto eruit ziet en wat Product Foto Draait Door voor u kan betekenen? Bekijk dan onze website pfdd.nl of neem contact met ons op.

 

 

 

 

nieuws archief

Contactgegevens

De fotograaf van Doetinchem
Carlo Stevering Fotografie 

Ampèrestraat 11, 7006 RX Doetinchem

Tel: 06-25264366
E-mail: info@carlosteveringfotografie.nl

All Rights Reserved

Direct contact

© · Carlo Stevering fotografie